Ytterligare en händelse i Björn Rosengrens liv, Björn var vd för Telia en gång i tiden och han fick för sig att åka till Norge och försöka lura på dom att slå ihop Telenor och Telia, det visade sig efter enträget förhandlande att norrmännen inte var intresserade av detta, Björn Rosengren blev förbannad på ren svenska och journalisterna ville intervjua Björn efter det sista mötet och så skedde, men när Björn trodde att intervjun var slut och alla mikrofoner var avstängda då sa Björn “Norge är den sista Sovjetstaten” denna groda kom ju naturligtvis ut i media med full kraft och resultatet ser ni här Björn Rosengren med en groda i handen på grodans rygg som inte syns på denna bild finns hammaren och skäran som en symbol från Sovjettiden, följ denna blogg och kolla in mer politisk satir, dela gärna med er bland vänner

Jag kan ju tillägga i denna blogg, då denna affär gick om intet då kom Björn på att lura svenska folket istället och han tog fram en Telia aktie som han med pompa och ståt skulle sälja som en folkaktie till svenska folket och den skulle vara billig och ge enorm avkastning enligt visionen, aktien skulle bara kosta 85:-/st så alla skulle ha råd att köpa denna enormt säkra investering, istället för en enorm avkastning så sjönk denna aktie nästan omg. då försäljningen var klar och den var helt plötsligt bara värd ca 50:-, idag är den bara värd drygt 40:-, så kan det gå när en gammal sosse gör affärer.

Kolla gärna in min hemsida www.snidaruffe.com jag finns även på Facebook