Jaha, nu har man börjat att blogga, hur skall detta gå tro, ja, vi får väl se hur det går, jag sitter här och väntar på en beställning som jag fått aviserat, det jag väntar på är foto på dom jag skall snida och i väntan på detta har jag startat denna blogg, vi får se om jag får tid att berätta för er vad som händer under tiden jag snidar dessa beställningar, vill ni se vad jag snidat tidigare under ca 50 år då kan ni kolla på min hemsida www.snidaruffe.com där finns massor med bilder, denna hemsida är ganska ny också och inte komplett med bilder men det kommer den att bli så småningom, jag snidar företrädesvis porträttlika träskulpturer i bokhylleformat ca 10-30 cm höga, för några år sedan gjorde jag några skulpturer med motorsåg som var över 2m höga bl.a Elvis Presley Kronblom fotbollsspelaren Anders Svensson mm mm men numer orkar jag inte jobba med motorsåg längre så nu blir det bara knivar i olika former och storlek, den första porträttlika skulpturen jag snidade 1972 den har jag kvar ännu, denna man hette Karl Nestor Andersson även kallad “Lea Kalle” och var en mycket välkänd profil i Alingsås där jag hade min uppväxt, första gången jag såg denna märkliga man var jag 4 år och då jag var 6 år fick jag nyp i örat av han, en mycket skräckinjagande man för en 6 åring, han avled 1987 92 år gammal och han såg ut på samma sätt som på bilden från det jag såg han första gången och tills han gick bort, jag såg han i stort sett varje dag jag bodde i Alingsås, det finns mycket att berätta om denna märkliga man men det kan jag ta en annan gång, nu måste jag sluta men jag återkommer snart igen, ni får ha det gott 😀